Ogee Babak Washer Galvanized

Pondok Description:

Ogee refers to the curved shape of this large, cast iron washer. They are typically used in dock and wood construction. These oversized washers have a large bearing surface designed to prevent bolt heads and nuts from pulling into the wood. ASTM A48 covers Gray Iron Castings, including ogee washers. Heavy Series Bolt Size A B C D E R Thickness Bottom Inside Dia. Bottom Outside Dia. Top Inside Dia. Top Outside Dia. Radius +/- 1/32 Ref. Ref. Ref. 1/2” 1/2” 5/8”   ...


  • Port: Ninbo
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ogee nujul kana bentuk melengkung tina badag, washer beusi tuang ieu. Éta téh ilaharna dipaké di dok na kai konstruksi. Ieu washers oversized boga permukaan bearing badag dirancang pikeun nyegah huluna baud na kacangan ti narik kana kai. ASTM A48 nyertakeun Gray Beusi Castings, kaasup washers ogee.

    1-1F6021423302Q

    Runtuyan beurat
    Ukuran baud A B C D E Urang Sunda
    kakandeleun Handap jero Omod. Handap luar Omod. Top Di jero Omod. Top Di luar Omod. radius
    +/- 1/32 Ref. Ref. Ref.
    1/2 " 1/2 " 5/8 "   2-3 / 8 " 3/4 "  1-3 / 8 " 1/2 "
    5/8 " 5/8 " 3/4 "  2-3 / 4 " 7/8 "  1-5 / 8 " 5/8 "
    3/4 " 3/4 " 7/8 " 3 " 1 "  1-7 / 8 " 5/8 "
    1 " 1 "  1-1 / 8 " 4 "   1-1 / 4 "  2-1 / 2 " 3/4 "
                 
                 
    Runtuyan lampu
    Ukuran baud A B C D E Urang Sunda
    kakandeleun Handap jero Omod. Handap luar Omod. Top Di jero Omod. Top Di luar Omod. radius
    +/- 1/32 Ref. Ref. Ref.
    7/8 " 7/8 " 1 "  3-1 / 2 "  1-1 / 8 " 2 " 3/4 "
      1-1 / 8 "   1-1 / 8 "  1-1 / 4 "  4-1 / 4 "  1-3 / 8 "  2-1 / 2 " 1 "
     1-1 / 4 "   1-1 / 4 "  1-3 / 8 "  4-1 / 2 "  1-1 / 2 "  2-1 / 2 " 1 "
     1-1 / 2 "  1-1 / 2 "  1-5 / 8 "  5-1 / 4 "   1-3 / 4 "  2-3 / 4 " 1 "

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !