Hansip Rail Bolts 307A

Pondok Description:

Hansip Rail Bolts has Bahan: Low Karbon Steel Dimensi: Luyu jeung gambar atawa sampel has teu karasa: HRB 69-100. Kakuatan Tensile: 60,000PSI Copélna


  • Port: Ninbo
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hansip Rail Bolts
    has Bahan: Low Karbon Steel
    Dimensi: Luyu jeung gambar atawa sampel
    has teu karasa: HRB 69-100.
    Kakuatan Tensile: 60,000PSI Copélna




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !