• 1
  • 2
  • 3

    produk

    Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu

    Tentang Kami

    Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu
    • 公司 图片

    Ulah Anjeun Mannage Time anjeun

    Ningbo S & D Metalwork Co., Ltd nyaeta hiji profésional Metalwork Company jeung darmaga Hardware distributor di Kacamatan Yinzhou, Ningbo, specializes di Fasteners, kayaning Bolts, kacang, Threaded rod na Washers, kalawan baku ANSI, ASTM, DIN, BS, ISO, jsb , Stamping bagian jeung casting bagian, nurutkeun CAD gambar na sampel. Wilujeng sumping di Desain Adat.

    Arrivalls anyar

    Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu